Kestävää kasvua globaalisti

Crimppi-konserni on globaali, asiakaslähtöinen ja kokenut sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kumppani. Toimintamme keskittyy johdin- ja valokuitusarjoihin sekä tuotesuunnittelu- ja kokoonpanopalveluihin. Nopea asiakaspalvelu ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa mahdollistaa tehokkaan ja joustavan toiminnan sekä erittäin nopeat toimitusajat.

Autamme asiakkaitamme menestymään tuomalla laadukkaat tuotteemme ja palvelumme lähelle heitä. Erotumme joukosta tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua joustavasti ja räätälöidysti. Tavoitteemme on menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kasvaa selvästi kilpailijoitamme nopeammin. Kannattavan kasvun avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajempaa ja globaalimpaa palvelua.

Yhdessä menestyminen

Olemme avoimia ja oikeudenmukaisia sekä osoitamme luottamusta ja kunnioitusta toisiamme kohtaan. Vahvalla ammattitaidolla vastaamme sekä tuotteidemme että toimintamme laadukkuudesta ja asiantuntemuksesta. Yrittäjyys ja halu menestyä vievät meitä eteenpäin.
Globaalisti paikallinen – Yksi Crimppi.

Ketteryys ja rohkeus

Toimintamme on sekä ketterää että tehokasta ja kehitämme sitä jatkuvasti paremmaksi. Olemme rohkeita, toimimme oma-aloitteisesti ja uskallamme tehdä asioita myös toisin. Henkilöstöä kannustetaan tuomaan omia näkökantojaan esille.
Jos et ole edellä, olet jäljessä.

Omistautuminen asiakkaalle

Toimintamme on sekä joustavaa että nopeaa, ja pidämme huolta siitä, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan.
Tehdään kerralla oikein.

Vastuullinen toiminta

Toimimme sekä paikallisesti, alueellisesti että globaalisti vastuullisena yrityksenä. Työskentelemme turvallisesti, ja välitämme sekä ihmisistä että ympäristöstä. Panostamme työntekijöidemme terveyteen ja hyvinvointiin.
Mielissämme turvallisuus ja ympäristö.

Vastuullisuus

Kohti vihreämpää toimintaympäristöä

Ihmisoikeuksien puolesta globaalisti

Ympäristön kestävä hyvinvointi

Ympäristön ja ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus ovat toimintamme tukipilareita. Globaalina konsernina olemme sitoutuneet toiminnassamme niin ihmisoikeuksien kunnioittamiseen kuin ympäristönsuojelun kehittämiseen kaikkialla, missä toimimme. Haluamme edistää ympäristön resurssien kestävää käyttöä ja pitää parasta mahdollista huolta työntekijöistämme. Samoja toimintaperiaatteita edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tutustu tarkemmin Crimpin eettiseen ohjeistoon.

Tehtaat