Palaa takaisin

”Tottakai suosittelen Crimppiä kesätyöpaikkana – sain sieltä mahtavia työkavereita ja etenin urallani”

”Tottakai suosittelen Crimppiä kesätyöpaikkana – sain sieltä mahtavia työkavereita ja etenin urallani”

Emma Metsäranta pitää Crimppiä erinomaisena työpaikkana, jossa on hyvä ilmapiiri ja kiinnostavat työtehtävät. Hän on edennyt kokoonpanijan kesätöistä toimiston puolelle myyntiassistentiksi.

Emma Metsärannan uratarina Crimpillä on ollut vaihtelua ja hauskoja työkavereita täynnä. Hän aloitti työt Crimpin kokoonpanijana lukioikäisenä, mutta löysi itsensä jo neljän vuoden päästä istumasta toimiston puolelta myyntiassistentin pöydän takaa. Uranousun varrelle mahtui monet kokoojan kesätyöt sekä yhdet tradenomiopinnot.
– Vuoden 2018 kesän jälkeen minulta kysyttiin, kiinnostaisiko minua jatkaa vakitöissä toimistolla. Tottakai kiinnosti! Urakehitys oli tosi kiva yllätys itsellenikin, Emma iloitsee.

”Kokoonpanotehtävät ovat monipuolisia, ja niihin perehdytetään hyvin”

Emma Metsäranta suosittelee Crimpin kesätöitä lämpimästi muillekin nuorille. Vaikka ei olisi aiemmin kuullutkaan johdinsarjoista tai kokoonpanotöistä, työtehtävistä selviytyy varmasti, kun on tarkka, ahkera ja näppärä käsistään.
– Crimppi on hyvä kesätyöpaikka, tänne on helppo tulla, ja asioihin perehdytetään tosi hyvin. Apua saa myös pyytää koska vain, Emma kertoo.

Emman mielestä kokoojan työssä hauskinta on konkreettinen käsillä tekeminen. Töiden vaihtelevuus pitää myös mielenkiintoa yllä, sillä yksi kokoonpanoprojekti saattaa olla tunnissa valmis, ja toisessa meneekin pari päivää.

– Crimpillä kokoonpanotyöt eivät todellakaan ole mitään tylsää liukuhihnatyötä. Tykkäsin tosi kovaa niistä hommista ja viihdyin siellä ylihyvin, hän kertoo.

Emman mukaan kokoonpanoprojekteihin kuuluu esimerkiksi johtojen kotelointia. Työntekijän ohjeena toimii aina mallikuva, jonka mukaan oikeanväriset johdot tiedetään koteloida oikeaan kohtaan. Yhteen valmiiseen johdinsarjaan kuuluu useita eri vaiheita, esimerkiksi johtojen erilaisia pujotuksia ja kiertoja, ennen kuin sarja on valmis.
– Lopputulos vielä tarkistetaan ja testataan, että kaikki on mennyt oikein.

”Hyvät työkaverit tekevät työstä vieläkin hauskempaa”

Crimpillä on tutkitusti erinomainen työilmapiiri. Yrityksessä ei käytetä vaihtuvaa vuokratyövoimaa, vaan kaikki työntekijät ovat Crimpin omilla palkkalistoilla. Emma kiittelee myös työnantajan luotettavuutta ja mukavia työkavereita.
– Täällä pidetään työntekijöistä huolta. Ilmapiiri on aina hyvä ja kannustava sekä tuotannon että toimiston puolella, hän kertoo.

Nykyisessä myyntiassistentin työssään Emma käsittelee asiakkailta tulevia tilauksia ja syöttää ne järjestelmään. Koska Crimppi tunnetaan joustavuudestaan, asiakkaiden muutos- ja aikataulutoiveisiin pyritään vastaamaan aina mahdollisimman hyvin.
– Mielekkäintä minulle on nimenomaan asiakkaiden palveleminen mahdollisimman hyvin. Kun asiakas pyytää erikseen jotain, ja saan vastata siihen ja tarjota hänelle apuani, se on minusta kaikista parasta.