Palaa takaisin

Haemme TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖÄ

Haemme TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiinnostunut sekä talous- että henkilöstöhallinnon tehtävistä?

Tehtävässä toimit talous- ja henkilöstöhallinnon monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä aktiivisesti kehittäen niitä. Toimit myös esihenkilönä taloustiimille.

Taloushallinnon osalta vastaat yrityksen taloushallinnosta kokonaisuudessaan. Vastuullesi kuuluvat sekä sisäinen, että ulkoinen laskenta tilinpäätöksineen, vero- ja arvonlisäveroasiat, konserniraportointi sekä kuukausiraportointi. Toiminnan kehittäminen, budjetointi ja ennusteiden tekeminen ovat merkittävä osa tehtävää.

Henkilöstöhallinnon osalta tehtäviisi kuuluvat rekrytoinnit ja osaamisen kehittäminen. Vastaat myös palkkahallinnosta. Toivomme, että työskentelet liiketoimintalähtöisesti ja haluat sekä kehittää että edistää nykyaikaisia talous- ja henkilöstöhallinnon toimintamalleja.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos et pelkää ottaa vastuuta ja omaat itsenäisen työskentelyotteen. Pystyt toimimaan paineen alla ja työskentelet joustavasti. Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja omaat loogisen ajattelutavan sekä numerotarkkuuden. Toimit myös innostavasti ja olet hyvä kommunikoija. Olet käynyt kaupallisen korkeakoulun ja sinulla on kokemus taloushallinnon ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laajan ja vastuullisen työtehtävän, jossa näet työsi tuloksen. Tarjoamme myös mukavan kansainvälisen työyhteisön, jossa kaikkien panosta arvostetaan.

Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5.2022 mennessä osoitteeseen heli.toppinen@crimppi.com.