Palaa takaisin

Haemme Vaasaan TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖÄ.

Haemme Vaasaan TALOUS- JA HR-PÄÄLLIKKÖÄ.

Oletko halukas työskentelemään sekä talous- että henkilöstöhallinnon tehtävissä?

Tehtävässä toimit talous- ja henkilöstöhallinnon monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä aktiivisesti kehittäen niitä.

Taloushallinnon osalta tehtäviisi kuuluvat yrityksen sisäisten kuukausitilinpäätösten laatiminen ja raportointi. Vastaat myös konsernitilinpäätöksistä ja raportoinnista. Hoidat välilliseen ja välittömään verotukseen liittyvät asiat sekä osallistut budjetointiin ja ennusteiden tekemiseen. Henkilöstöhallinnon osalta tehtäviisi kuuluvat rekrytoinnit ja osaamisen kehittäminen. Vastaat myös palkkahallinnosta. Toivomme, että työskentelet liiketoimintalähtöisesti ja haluat sekä kehittää että edistää nykyaikaisia talous- ja henkilöstöhallinnon toimintamalleja.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos et pelkää ottaa vastuuta ja omaat itsenäisen työskentelyotteen. Pystyt toimimaan paineen alla ja työskentelet joustavasti. Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja omaat loogisen ajattelutavan sekä numerotarkkuuden. Toimit myös innostavasti ja olet hyvä kommunikoija. Olet käynyt kaupallisen korkeakoulun ja sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laajan ja vastuullisen työtehtävän, jossa näet työsi tuloksen. Tarjoamme myös mukavan kansainvälisen työyhteisön, jossa kaikkien panosta arvostetaan.

Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7.2020 mennessä osoitteeseen heli.toppinen@crimppi.com, tai täytä hakemus osoitteessa: www.crimppi.com/henkilosto/

Lisätietoja tehtävästä antavat Timo Harri p. 050 437 1660 ja Heli Toppinen p. 050 305 3014.