Palaa takaisin

Haemme Vaasaan OSTAJAA

Haemme Vaasaan OSTAJAA

Oletko kiinnostunut toimimaan kansainvälisissä hankinnan tehtävissä globaalissa ymäristössä? Etsimme nyt joukkoomme energistä ja oma-aloitteista ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit osto-osaston monipuolisissa tehtävissä aktiivisesti kehittäen niitä. Tehtäviisi kuuluvat operatiivinen ostaminen, sopimusneuvottelut ja kilpailutus. Lisäksi vastaat ostettaviin tuotteisiin liittyvän datan ylläpidosta järjestelmissä ja materiaalivaraston optimoinnista. Kommunikoit ja teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos et pelkää ottaa vastuuta ja omaat itsenäisen työskentelyotteen. Pystyt toimimaan paineen alla, työskentelet joustavasti ja olet positiivisen asenteeltasi. Olet käynyt kaupallisen tai teknisen koulutuksen ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työtehtävän kansainvälisessä työyhteisössä, jossa kaikkien panosta arvostetaan.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaihin 24.6.2021 mennessä, osoitteeseen olli.makkonen@crimppi.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Vanhatalo p. 050 329 7392.