Palaa takaisin

HAEMME OSTAJAA

HAEMME OSTAJAA

Haemme ostotiimiimme energistä ja oma-aloitteista OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit ostotiimin monipuolisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat operatiivinen ostaminen ja kilpailutus. Huolehdit päivittäisten ostojen ja tilausten tekemisestä sekä valvot toimituksia.
Lisäksi vastaat ostettaviin tuotteisiin liittyvän datan ylläpidosta järjestelmissä ja materiaalivaraston optimoinnista. Kommunikoit ja teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja kykyä kantaa vastuuta. Menestyt tehtävässä, mikäli pystyt toimimaan paineen alla, työskentelet joustavasti ja omaat positiivisen asenteen.
Aikaisempi kokemus hankinnasta/ostosta on eduksi. Olet käynyt kaupallisen tai teknisen koulutuksen ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työtehtävän kansainvälisessä työyhteisössä, jossa kaikkien panosta arvostetaan.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 3.12.2021 mennessä, osoitteeseen olli.makkonen@crimppi.com. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Vanhatalo p. 050 329 7392