Palaa takaisin

Crimppi-konserni jatkaa vahvaa kasvua investoimalla toimintaansa ja uudistamalla brändiään

Crimppi-konserni jatkaa vahvaa kasvua investoimalla toimintaansa ja uudistamalla brändiään

Olemme viime vuosien aikana investoineet suuresti konekantaamme ja toimintamme kehittämiseen. Crimppi teki viime vuonna myös merkittävän tuotannon siirron Kiinasta Vaasan tehtaalle. Konserni on kasvanut kaikissa yksiköissä reippaasti ja vuonna 2018 pelkästään Crimpin Vaasan tehdas kasvatti liikevaihtoaan yli 10 %, kasvun olleen yhtä suurta jo toista vuotta peräkkäin. Kuluva vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin, ja odotamme saman kasvuvauhdin jatkuvan.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja yritysilme vievät eteenpäin

Tänä vuonna investoimme uuteen toiminnanohjausjärjestelmään, jonka tavoitteena on parantaa reaaliaikaista tiedonkulkua tehtaidemme välillä. Lisäksi muutoksella halutaan tehostaa toimintaa ja parantaa kokonaistuottavuutta. Näin pystymme palvelemaan asiakkaittamme entistäkin joustavammin. Teimme alkuvuodesta myös globaalin työntekijätutkimuksen, jonka tuloksista esiin nousseet haasteet ja vahvuudet loivat pohjan uuden brändin suunnitteluun sekä uusien arvojen määrittelyyn. Brändi- ja arvouudistus on yksi osa yrityksen suurempaa kehityskokonaisuutta. Uuden brändin Crimpille suunnitteli vaasalainen digi- ja bränditoimisto Slogan.

Crimppi on yksi Vaasan suurimmista työnantajista

Nopea kasvuvauhti ja mittavat investoinnit toiminnan kehittämiseen ovat nostaneet Crimpin Vaasan suurimpien työnantajien joukkoon. Yhteensä tehtaillamme työskentelee lähes 400 työntekijää, joista vakituisesti noin 170 Vaasassa. Viime kesänä Crimpillä työskenteli yhteensä 60 kesätyöntekijää ja myös tänä vuonna aiomme palkata heitä saman verran. Crimpin henkilöstöstrategian mukaisesti kaikki työntekijät ovat yrityksen omilla palkkalistoilla.

“Crimpin toimintaa ohjaavat rohkeus tehdä asioita omalla tavalla ja halu pysyä jatkuvasti edellä muita. Haluamme tehdä pitkällä tähtäimellä kannattavia ja kestäviä ratkaisuja. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa painotimme toiminnan reaaliaikaista läpinäkyvyyttä ja ketteryyttä. Pystymme tarjoamaan entistäkin paremmin asiakkaillemme paikallista palvelua yhdistettynä globaalin yrityksen tuomiin hyötyihin. Pidämme huolen, että kilpailukykymme säilyy korkealla ja voimme jatkossakin toimia merkittävänä työnantajana Vaasassa. Haluamme tuoda tämän kehityksen vahvasti näkyviin nyt myös uuden brändin ja uudistettujen arvojemme kautta”, linjaa Crimpin toimitusjohtaja Timo Harri.

 

Lisätietoja antaa

Timo Harri
Toimitusjohtaja
Crimppi Oy
timo.harri@crimppi.com
050 437 1660

Crimppi suunnittelee ja valmistaa asiakastarpeen mukaan räätälöityjä johdinsarjoja ja valokuitutuotteita sekä tarjoaa sähkömekaanisia kokoonpanopalveluita. Yritys toimii alihankkijana muun muassa Danfossille, ABB:lle ja Schneiderille. Crimppi- konsernin tehtaat sijaitsevat Vaasassa, Kroatiassa ja Kiinassa. Konserni työllistää yhteensä lähes 400 henkilöä, ja sen liikevaihto oli
24,8 M€ vuonna 2018.