Crimpin Kiinan tehdas muutti uusiin moderneihin tiloihin – tuotanto käynnistyi heti

Suzhoun uusi tehdas tehostaa tuotantoprosesseja ja parantaa henkilöstön viihtyvyyttä.

Crimpin Kiinan toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin Suzhoussa. Tuotanto käynnistyi tänään 1.7. tehokkaiden muuttopäivien jälkeen. Uudet yli 2 000 neliömetrin toimitilat on rakennettu vuonna 2019. Modernin ja avaran tehtaan myötä Crimpin Kiinan tuotanto tulee tehostumaan, sillä sen layout saatiin suunniteltua erittäin toimivaksi.

– Tuotanto suoraviivaistuu ja materiaalivirrat kulkevat nyt sujuvammin. Toimisto ja tuotantotilat pääsivät myös samaan kerrokseen, mikä sujuvoittaa prosesseja vanhaan tehtaaseen verrattuna, kertoo Kiinan tehtaanjohtaja Tommi Manninen.

Modernin ja avaran tehtaan myötä Crimpin Kiinan tuotanto tulee tehostumaan.

Vuosi on ollut raskas Covid19-tilanteen vuoksi, eikä vähiten Kiinassa. Suzhou on kuitenkin säästynyt virukselta erittäin hyvin, ja Crimpin tehdas on ollut suljettuna ainoastaan yhden viikon. Manninen pitääkin uutta tehdasta kaivattuna muutoksena haastavan kevään jälkeen.
– Tämä on uusi upea alku koko meidän Suzhoun toiminnalle. Asiakkaat ja työntekijät tulevat varmasti iloitsemaan sekä uudistuksesta että paremmista tiloista, hän uskoo.  

Crimpillä on tehdasverkosto Suomessa, Kroatiassa ja Kiinassa. Tehtaita hyödynnetään älykkäästi asiakkaan tarpeiden mukaan toimitusajasta ja tuotteiden kohdealueesta riippuen. Kiinassa Crimpillä on ollut tehdas jo vuodesta 2006. Suzhoussa valmistetaan johdinsarjoja pääasiassa Kiinan markkinoille sekä suurivolyymisiä tuotteita vientiin. Yli 10 miljoonan asukkaan Suzhou sijaitsee Kiinan itärannikolla Shanghain länsipuolella.